Menu arrow Menu

Omgeving

Ons strandpaviljoen is een oase van rust en is prachtig gelegen op het strand. Voordat je bij ons uitkomt, wandel of fiets je door de prachtige natuur. Hier kan je tevens herten spotten!

KUNST IN DUINPAD

In het duingebied van de Duindamseslag is er door Staatsbosbeheer een prachtige wandelroute uitgezet. Deze wandeling leidt langs verschillende kunstwerken én ons strandpaviljoen. De route is ook erg leuk om met kinderen te lopen. Voor meer informatie zie www.staatsbosbeheer.nl/kunstinduinpad. De folder met de route en plattegrond is tevens af te halen bij Strandpaviljoen De Zeespiegel.

EHBZ NOORDWIJK

In Noordwijk is de Eerste Hulp Bij Zeezoogdieren actief. Regelmatig spoelen er langs de Nederlandse kust zeezoogdieren aan zoals zeehonden en bruinvissen. Deze dieren worden opgehaald door de EHBZ en, als ze nog in leven zijn, overgebracht naar zeehondencrèche Pieterburen van Lenie ’t Hart. Ook aan de Duindamseslag zijn regelmatig zeehonden te zien. Dus kom een keertje langs en kijk of je ze kunt spotten! Voor meer informatie en foto’s zie www.ehbznoordwijk.nl